Tuesday, 5 May 2009

Malunya.............

Adoiii malunya terlepas posting itu.

Entah kenapa pagi tadi jari jemari ni melayang-layang kat keyboard melayan benak, lepas tu tak baca Bismillah terus hit publish. Tadi baca balik, buruk betul bunyi macam orang tua merajuk. Eh tapi memang dah tua pun.

Just came back from facial after gym. I haven't been to that salon in over 6 months, and the girl said, "ma'am you got no fine lines lah, only WRINKLES". Aaargh! Padan muka, every night dudok kat sini sampai tak ingat beauty sleep.

And she needs a huge dose of tutoring in PR, that girl. So I got psycho'ed into buying that wrinkle cream. But it's got glycolic acid from durian extract, at least I'm supporting the tropical fruit industry.

Adoiii malunya, itu padahnya performance-oriented sangat. Dah pencen pun nak KPI.

OK OK lah, after this 1,000 hits I go slow slow lah. Maybe once a week not so tensen hawh?

Now how am I going to reply those comments? Malunya......


Bismillah..........

9 comments:

mamasita said...

Adoi..buatperlah you pikir sampai gitu sekali..apalah nak malu pulak.

Buat je..lama2 mesti orang suka!
Mine was so square and tawar in the beginning..macam yours terus macam pro..iyaa..you tak percaya?

Jangan lah risau bab jumlah komen yer?
It takes time but I noticed most of the social bloggers are so friendly..cuma they all takdan terjah at all blogs...

aj said...

hue hue hue...

auntie... bismillah kat atas...

hue hue hue

DrSam said...

hi..hi..KPI punya pasal lah ni ye :) ala takpe. masing-masing pun ada cara tersendiri. Kita tulis pun suka-suka. Ada orang baca kita suka, tak ada orang baca pun takpe. blog kita punya.

tulis je!

Zendra said...

mamasita, thanks for the re-assurance, again. Since dulu pun you were encouraging me, so here's one big hug from me to you.

OOOXXXOOO

:-D

Zendra said...

Adooh Yub, aunty KANTOI!


(Bertuah punye budak)

Zendra said...

Ye lah Doc, lepas ni saya rilek2 je lah. Bila ada mood, tulis.... takde mood melalak-lalak lah kat mana2. That's the life....

and thanks for the concern :-)

Me said...

Zendra,

that doodle tu sapa buat kat profile you...reminds me of a PENIS...hahahaha!

Zendra said...

HAHAHAHAHAHAHA Adoi mak tolong .....


Me, I had always suspected you to be a phallic-worshipper lah HAHAHAHAHA


Naah itu my grand-niece interpretation of me lah. Just look at the hole in the heart. She knows, she knows

Me said...

Ya Zendra,

I am fascinated by all these STUPID dicks...hahahaha! not a worshipper...maybe dying to hack one off... ;)